2010-12-16

Totte dömde denna fajt!!!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/allsvenskan/article8286149.ab

 

Med vänliga hälsningar

Fredrik Knutsson

 

Komprimerad Teknova_pms187

 

Box 75

592 22 Vadstena

Tel: 0143- 292 40

Fax: 0143-314 90

Mobil: 070-330 30 95

fredrik.knutsson@teknova.se

www.teknova.se

 

6 kommentarer:

  1. Han är med där det händer kan man säga. Vad var det som hände i Leksandsmatchen han dömde...visst var det lustigt som hände

    SvaraRadera
  2. Svar till frågande...(läs Falk)
    Det som hände i Leksand var inte så himla annorlunda. Jean-Luc tacklade en Bofors spelare så plexiglaset gick sönder. Det roligaste med det var nog att det var Jan Huokko som numera är vaktis i Tegera Arena som fick byta det. Efter lång och trogen tjänst i Leksand blir man inte sportchef eller liknande utan Vaktis:) M.v.h Totte

    SvaraRadera
  3. Så var det ja. Såg den sekvensen på nätet....du såg lite tveksam ut för något ögonblick...eller så såg du inte att plexit gick sönder? Lite annorlunda händelse var det väl allt...det är ju inte i varje match plexit går sönder? Med Houkkos BAKgrund kanske det inte passar att vara sportchef... :)

    SvaraRadera
  4. Hehe nog är det så gällande Huokko.
    Jo jag blev väldigt ställd. Linjemannnen blåste av spelet vilket bara hälfen av spelarna på planen hörde(jag hörde det inte heller). En av Bofors spelarna kommer i ett friläge med Leksands målis varpå jag blåser av innan han hinner avsluta. Han har ej hört signalen och undrar varför i helv..e jag blåser. Jag tittar då på plexit som sitter kvar och tror för en sekund att jag har blåst av helt felaktigt. Då petar linjemannen till på plexit så man ser att det har lossnat, vilket gör att jag kan känna mig lugn. Så du har helt rätt, jag såg ut som ett frågetecken! Och nu vet du varför.

    SvaraRadera
  5. Fan vad skönt att vi har rett ut den frågan. Har cirka 1000 frågor till gällande domarbeslut, tyvärr är du ej inblandad i dessa. Men jag har en fråga du kan svara på. Kan det bli elitseriematcher för dig denna säsong, beror väl iofs på hur bra det går. Men säg att du är i det närmaste felfri de närmaste månaderna. Kan det då bli någon elitseriematch?

    SvaraRadera
  6. Jag skulle säga att det är bra att jag inte är inblandad. Vi får ta en frågestund någon dag, så du får chans att reda ut dina frågetecken:)
    Att jag skulle få chansen i Elitserien är inte troligt. Först måste jag bli ordinarie i Allsvenskan.

    SvaraRadera