2010-03-15

Kvartsfinalfeber!!!


Rött slutspel på Hovet

Det blir ett rött slutspel med Djurgården hemma på Hovet. Tredjestället har blivit en succé och laget har varit ytterst svårlaget i sina röda tröjor. Under slutspelet kommer även läktarna att färgas röda - röda t-shirts kommer att delas ut till alla som kommer på kvartsfinalerna.
– Spelarna trivs i rött och de ser det som en häftig grej att det är rött även på läktarna. Det ger en skön känsla och det är på initiativ från laget som vi genomför det här, säger materialförvaltaren Johan Kellerstam.

Röda tröjor kommer i de första kvartsfinalerna att skänkas bort till de åskådare som vill vara med och färga läktarna röda. På isen kommer Djurgården att fortsätta spela i de uppskattade dräkterna. En dräkt som till en början var tänkt att användas vid enstaka tillfällen.
– Vi började spela bra med den men sedan har många sagt att de gillar den och spelarna tycker om att spela i den och tycker att den är snygg. Vi har en positiv känsla i den vilket gjort att vi inte har haft någon anledning att byta, säger Johan.

DJURGåRDEN HOCKEY


Oojoj vilken stämning det kommer bli på Hovet. Dalla har nu en uppgift på måndag och det är att liveblogga med härliga bilder och filmer från matchen! Vilka möter gnaget i kvarten?


2 kommentarer:

  1. Hehe vi möter Leksand, SSK, Rögle, Växjö och Almtuna/MIF i en glödhet kvalserie!!
    Så förhoppningsvis får vi se nåt derby nästa år.
    Tror faktist att lillebror kan bli riktigt farliga i slutspelet men hoppas givetvis att Brynäs klappar dit dom i 4 raka!!

    SvaraRadera
  2. Det där var inte snällt Jolla!

    SvaraRadera