2010-03-04

Ligafesten


Snart en vecka sen den stora Ligafesten. En enkel men lyckad tillställning om man ska tro på eftersnacket...och det ska man ju!


Kvällen började med en fantastiskt jämn drabbning i ishockey. Slutresultatet skrevs till 27-24 till det ena laget. Ska jag vara ärlig så gjorde de mindre skridskovana grabbarna förvånansvärt bra insatser. Det är inte lätt att snöra på grickorna efter så många år...och jag undrar faktiskt om en del inte smygtränat. Tyvärr fick vi också beskåda att HCW har gått miste om en stormålvakt. Jag tänker då på Fred som visade prov på stort målvaktsspel.


I kvällens andra tävling låg en inskrift i den åtråvärda Ligapokalen i potten. Denna tävling visade sig bli en one-man-show. Hade vi vetat att bordshockey var en av arbetsuppgifterna på rättpsyk hade vi naturligtvis inte valt denna gren. Nu vann alltså Gurra årets tävling och det var väldigt rättvist.


Efter en fanstasisk gourmetmiddag valde några att göra upp i Texas hold em. Linder (som har en del bridgevana) valde under detta spel att rata Dannes instrumentala playlist och agera DJ, vilket uppskattades av kortspelarna. Kvällens första kortomgång vanns av Falk med Danne på en andraplats.


Efter kortspelet var det dags att vädra lite tankar om eventuella resmål i framtiden. Förmodligen nämndes de flesta platserna på planeten så det känns bara onödigt att nämna något alls....jag tror till och med månen kom upp som förslag.


Hörnet blev vår tillflyktsort härnäst. Nämnvärt därifrån är att Danne inte är nöjd med bartendern...dock tyckte han att priserna var mycket överkomliga.


Efter Hörnet drog eliten till Fred för pokerturnering nr 2. Spelet vanns av Fred. Detta trots att vi efter en halvtimmes spel var tvungna att börja om då paragrafryttaren Danne upptäckt att vi spelade med 10 kort för lite.


Sammanfattningsvis en bra fredag!

2 kommentarer:

  1. Det var en trevlig fredag!


    väl formulerat

    SvaraRadera
  2. Mycket trevligt!



    http://www.blocket.se/jamtland/Stiga__Play_off_hockey___hockeyspel_25612709.htm?ca=14&w=3

    SvaraRadera