2010-02-26

Fredag


Då är det snart dax för den årliga Ligafesten. Själv har man värmt upp med herrarnas curling live på en i-phone på hörnet. En ny upplevelse, tyvärr verkar grabbarna ha spelat bort guldet....men lika glad är jag för det men gladast är nog räven.

Har fått vissa påtryckningar om att lägga ut laget tills imorrn....men jag väntar lite med det...har ej hunnit kolla riktigt ordentligt på det än om jag ska vara ärlig...och det är ju faktiskt roligast om det blir jämna lag.

En liten uppmaning inför morgondagen!!!!!
Vi kommer klä om i A-lagets omklädningsrum. Finns det något godare än att ta en Larsson efter en hård hockeymatch? Svar nej. Men i ishallen imorrn har dom läger för östgötalaget efter vår match. Därför ber jag er att sköta alkoholen mycket snyggt, Inga systemkassar inne i hallen utan plocka med en väska eller nåt. Väl inne i omklädningsrummet får ni göra vad ni vill!

Efter matchen duschar vi ihop....bland det manligaste man kan göra.....Ligans största snok har redan mätts upp (befinner sig nu på Sri Lanka) och i morgon har vi seriösa funderingar på att mäta upp Ligans längsta.....ja ni vet :)

Ses snart

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar