2010-02-24

Rankinglista

Nu när alla har svarat byter vi lista och sätter upp en ranking lista för att ni ska få veta hur vi tänker när vi ska sätta ihop lagen:

Aktiva:

Mulen- Helt klart toppseedad i denna församling. Ett glimrande spelsinne spetsat med ett välsmort munläder. På minuskontot finns speeden i skridskoåkningen men det borde inte märkas i detta sällskap.

Falk- Wetterns mest utvisade spelare genom alla tider. Kan ha en viss inverkan under denna match. Är dock småskadad och tveksam till spel.

Ex aktiva:

Linder- Lade skridskorna på hyllan för 4-5 år sedan är därför rankad högst upp i denna grupp. Gjorde för ca två år sen ett comebackförsök på en barmarksträning, det försöket höll på att kosta honom livet. Var under sin aktiva karriär uttagen till TV-pucken, någon match innan lägret skulle ske skallade Martin en annan spelare och fick en lång avstängning vilket gjorde att att Martin aldrig fick sin chans i TV-pucken. Domare och de som fick honom avstängd var.....Centervad och Frazze. Kommer Martin äntligen fick sin hämnd på de som spolierade hans hockeykarriär? Håll ett extra öga på Martins flip-mackor...en fröjd för ögat.

Centervad- Ingick under sin aktiva karriär i den beryktade bålgeting-kedjan. Gjorde ett kortare försök till comeback och spelade också en match. Hade skridskoåkningen och skottet på pluskontot under karriären. Var den enda spelaren i wetterns historia som hade extra förstärkningar på sina damasker då Ricko hade en fetish för knädopp.

Frazze- Frågar du Frazze själv anser nog han att han borde ligga betydligt högre upp på denna lista. Han har faktiskt ett riktigt bra facit när det gäller A-laget, 3 matcher och 3 mål. Hans stora meriter ligger dock som coach. Som starka sidor måste vi nämna hans handledskott som alltid letar sig upp till krysset. Frazze har också en bländande överstegsåkning....åt vänster. Åt höger kan han inte åka översteg.

Fred-Var under sin aktiva karriär en stabil back med inga direkta svagheter....men heller inga direkta styrkor. En stabil back helt enkelt. Var på is för för ett par veckor sedan under en EWAB-match och visade då att skridskoåkningen fanns kvar.

Hence-Var med under samma EWAB-match som Fred och vid en första anblick fanns faktiskt likheter med Gretzky. Samma kroppshydda och samma hjälm...och där slutar likheterna. Hade under sin karriär EN specialite och det var slashing, blev aldrig utvisad för nåt annat än slashing. Denna specialite måste alltså läggas på pluskontot. Har en ganska gänglig spelstil och skaplig skridskoåkning, borde kunna användas som spelförstörande forward.

Dalla- Var under karriären målvakt. Använde mer än gärna sin klubbhandske...och då inte bara till att mota puckar. Klubbhandsken fick förmodligen känna mer på motståndaransikte än på puck ner Dalla spelade. Är mycket tveksam till hans skridskoåkning då han var målvakt, har ju dock åkt mycket skidor så han kan ha lite fördel av det.

Inaktiva:

OJ- Under sin aktiva karriär var OJ en alldeles formidabel skytt, tyvärr sköt OJ aldrig med klubba och puck. Frågan är om han kan överföra detta skytte till rinken? Skridskoåkningen borde vara obefintlig.

Gurra- Har spelat ishockey en gång i tiden men det var under samma sekel vi hade svartvit bild på teven. Borde ha stor chans att trash-talka sönder någon i motståndarlaget.

PK- Är ju känd för att vara relativt snabb, frågan är om han kan öveföra detta med ett par skridskor på fötterna. Jag är mycket tveksam.

Chrille- Jag har sett chrille åka skidor på Omberg en gång. Åket slutade nere i kärret nedanför liftarna. Som tur är finns det sarg runt rinken och jag tror att Chrille kommer att använda sig av den relativt ofta. Saknar det stoppet som vi andra har...både när det gäller saker på fötterna...och när det gäller att dricka :)

5 kommentarer:

  1. Bra skrivet Johan. Nej jag är mest glad att jag kom förre min föra backpars kompis Fredde. Men du har rätt i tre matcher tre mål.

    SvaraRadera
  2. Frazze och jag måste bara vara backpar på fredag! Hade vi fortfarande spelat så tror jag att A-lags säsongen inte hade varit ööver ännu!!!

    SvaraRadera
  3. hehehe mycket möjligt.

    SvaraRadera
  4. Nej det hade den inte för om du och jag hade spelat en skulle vi orka 60 min utan att bytta och vi var på isen kunne in´gen göra mål på hcw. hihi

    SvaraRadera
  5. Ojoj de kommer bli stor underhållning mellan 17-18 på Kungsvalla på fredag.
    Har hört ryktesvägen att Valvet kör en Hockeynight!!

    SvaraRadera