2010-02-23

Svarta listan

Under franska revolutionen högg man huvudet av dem. I vilda västern hängde man dem. I Ligan hänger vi ut dem!

Dessa har ännu inte svarat angående fredagen:

Jonas Franzén

Brukar vara väldigt snabb att svara när det står fest på schemat. Tyvärr är hans schema numera väldigt fullspäckat, och anledningen stavas jobb. Skröt ju om att han endast skulle jobba 75% när han bytte jobb. Den rätta siffran ligger nog snarare på 150%. Den enkla anledningen till att han inte svarat borde alltså vara att han jobbar.
Martin Linder

Har ju haft stora problem med kommunikationen. Vem minns inte debaclet när han skulle bjuda på cigarr och Whiskey? Har förmodligen inte ens tittat på internet eller telefon det senaste dygnet.
Björn Viking

Björn är ju inte direkt känd för att bombardera communities med sina åsikter. Hans inlägg på gamla Liga-sidan gick att räkna på ett finger. Vägrar ju också fortfarande facebook. Björne får vi tyvärr räkna bort då han är på Sri Lanka.


Patrik Karlsson

Är ju till skillnad från sin bror en riktig student. Bor numera i bibelbältet och vi hoppas verkligen han lyckas ta sig hem på fredag.

6 kommentarer:

  1. Frazze är nu klar. Meddelade mig via sms...naturligtvis från sin jobbtelefon!

    SvaraRadera
  2. Nej...det märks inte alls att du har sportlov Canio :D

    SvaraRadera
  3. Det kan vara så att jag får lite tid över mellan os-sändningarna...men vi måste ju haussa Ligafesten för fan.

    SvaraRadera
  4. för all del Johan! Kul att det postas lite. Som du skrev "liket lever"

    SvaraRadera
  5. Sådär ja. Då har vi fått svar av alla. Fyhr har tyvärr tackat nej till kvällen men har lämnat en liten öppning för att vara med på hockeyn. PK vet inte riktigt när han kommer hem så troligtvis missar han hockeyn. Då ska vi sätta ihop lag.

    SvaraRadera